Ontmoeten

De drie ontmoetingen met als thema Waarom blijf je? vanuit Johannes 6: 67, waren zeer waardevolle ontmoetingen. Met diverse gemeenteleden hebben wij boeiende en interessante gesprekken gehad. Ongeveer in totaal 40 enthousiaste mensen mochten wij ontvangen.
Gemeenschappelijke overeenkomst was wel dat wij elkaar nodig hebben, als geloofsgemeenschap om te geloven. Dit om elkaar te inspireren en elkaar kunnen voeden in het geloof. Ontmoeten blijft daarin een belangrijk item. Velen hebben dit van huis uit  mee gekregen. Betrokken en vertrouwd. Het elkaar kennen en meeleven, zowel in de kerk als in het dagelijks leven. Het één kan niet zonder het ander.
De toekomst van onze kerk is onzeker. Wel werd aangeven dat wij het belangrijk vinden om elkaar te blijven ontmoeten. Op wat voor manier dan ook. Er is vertrouwen dat dit zal blijven doorgaan.
Het antwoord op de vraag Waarom blijf je? is voor velen het geloof en vooral het elkaar ontmoeten.
De woensdagmiddag werd afgesloten met heerlijke soep en brood. De andere twee ontmoetingen waren onder het genot van een heerlijke maaltijd.