« vorige  |  juni 2022  |  volgende »

Dinsdag 7 juni 2022 Gespreksochtend
Locatie: de Lichtbron
Tijdstip: 10:00

Donderdag 9 juni 2022 Extra gemeentevergadering
Locatie: de Lichtbron
Tijdstip: 19:30  - 21:30

Tijdens de reguliere gemeentevergadering van 19 mei jl. is gesproken over de bevindingen van de Stuurgroep Verkennen.  Hierna gingen de aanwezigen in groepjes uiteen om in een klein half uur vragen te beantwoorden die betrekking hadden op de toekomstplannen van onze gemeente en wat een ieder daaraan bij kan dragen.
Na afloop van de vergadering werd al duidelijk dat er behoefte was aan meer tijd waarin over de gestelde vragen gesproken kon worden.
De vergadering op 9 juni is bedoeld als vervolg op het gesprek dat op 19 mei is gestart.

Zaterdag 18 juni 2022 Tienermiddag
Locatie: Westerhonk terrein in Monster bij Het Veld 22
Tijdstip: 15:30

Na de geslaagde ‘running diner’ wordt een volgend evenement georganiseerd om jongeren van verschillende kerken met elkaar in contact te brengen. Hieronder vind je de uitnodiging:

Graag willen we zaterdag 18 juni tussen 15:30 en 16:00 uur verzamelen op het Westerhonk terrein in Monster bij Het Veld 22. We starten met wat eten en drinken. Daarna is er een superleuk spel op het Westerhonkterrein. Na afloop eten we gezamenlijk op Het Veld 22. Voor de liefhebbers wordt vervolgens een beamer en een groot beamer scherm neergezet en kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden genoten van een film.

Ook meedoen? Geef je op bij Ellen Ouwehand

Zaterdag 25 juni 2022 zomer kinderfeest voor kinderen van 4 tot 12
Locatie: Plein 9, Wateringen, op het grasveld achter de kerk
Tijdstip: 15:00  - 18:00

De jeugdwerkers van de Hervormde gemeente organiseren een zomer kinderfeest voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met leuke spelletjes en heerlijk eten. Alle kindernevendienstkinderen zijn uitgenodigd en vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee!

Wil jij ook komen?
Geef je op vóór 20 juni bij WIlma Holtkamp of bij  Ellen Ouwehand.